Vindmølle Hovedaksler

Visse komponenter kan være udsolgt eller i loop

Bonus 1,0 og 1,3 MW hovedskakt

Hovedaksel Bonus/Siemens 1,0 og 1,3 MW

Vores hovedaksler, der er skræddersyet til Bonus/Siemens 1,0 og 1,3 MW vindmøller, er konstrueret med henblik på holdbarhed og præcision, hvilket sikrer en ensartet strømproduktion i dit vindenergiprojekt.

Vestas V42, V44 og V47 hovedaksler

Hovedaksel til V42, V44 og V47 - 600/660 kW Hovedaksel til V52 - 850 kW Magnaflux-testet.

Vores hovedaksler, der er designet til V42, V44 og V47 (600/660 kW) og V52 (850 kW), er grundigt Magnaflux-testede for kvalitet og ydeevne. Vælg disse aksler for at få et forbedret vindenergi-output.

Vestas V52 hovedaksel

Hovedaksel Vestas V52 850 kW - Magnaflux-testet.

Hovedakslen til Vestas V52 850 kW, som har gennemgået Magnaflux-test, er en pålidelig og effektiv løsning til din vindmølle. Du kan regne med den til vedvarende strømproduktion.

Hovedaksler til vindmøller: Renoverede løsninger

Vi tilbyder løsninger til både renovering og indkøb af hovedaksler til vindmøller. Uanset om du ønsker at renovere en hovedaksel i vores værksted i Herning, eller du leder efter en erstatningskomponent, så er vi den perfekte møllepartner for dig. Vi leverer en række forskellige mærker og modeller af hovedaksler til vindmøller, f.eks:

Nordex, Bonus, NEG-Micon, Vestas og Siemens.

Når du vælger os som din løsningsleverandør, er du garanteret både høj kvalitet og pålidelighed, uanset hvilken løsning du vælger. Denne forpligtelse til kvalitet og pålidelighed strækker sig fra komponenter, der renoveres på vores eget værksted, og hele vejen til komponenter, der indkøbes gennem vores leverandører.

Vores udvalg af hovedaksler og andre hovedkomponenter opdateres løbende. Så hvis du ikke kan finde den rigtige hovedaksel eller komponent til dine vindmøller, så sørg for at bruge vores komponentforespørgselsformular bare for at være sikker.

Renoverede hovedaksler af høj kvalitet og pålidelighed

Renoveringer og renoverede komponenter er WindTechs kerneforretning. Derfor bruger vi kun reservedele og komponenter af højeste kvalitet fra anerkendte og velrenommerede leverandører. Disse dele omfatter lejer, bøsninger, tætninger, smøring, rør og meget mere. Med dette fokus på dele af høj kvalitet, pålidelighed og en højere værdi for vores kunder, garanterer vi dig hovedaksler af høj kvalitet i mange år fremover.

Derudover inkluderer alle vores renoverede eller indkøbte hovedaksler en garanti ved afslutningen af forespørgslen eller projektet.

100+ års kombineret erfaring med vindmøller og hovedaksler

Vores WindTech-team har mere end 100 års kombineret erfaring og viden på tværs af vindsektoren. Denne ekspertise garanterer dig de bedst mulige løsninger, uanset hvilket projekt eller hvilken hovedkomponent du kontakter os om.

Det betyder en komplet løsning, uanset om du er interesseret i renovering af dine komponenter eller Anskaffelse af en erstatningskomponent.

Tilpassede og skræddersyede løsninger - uanset hovedaksel eller komponent

Ingen hovedaksler til vindmøller er ens. Løsningen vil altid variere afhængigt af hovedakslens og vindmøllens mærke og model. Derfor leverer vi altid en skræddersyet løsning til dit projekt for at sikre korrekt håndtering og udførelse.

På den måde bliver dit projekt eller din forespørgsel behandlet, håndteret og leveret efter dine nøjagtige specifikationer, og der går ikke tid til spilde under processen.

Fandt du ikke den rigtige hovedaksel?

Vi har desværre ikke altid den rigtige hovedaksel eller komponent på lager. Vi bestræber os dog altid på at tilbyde alternativer eller undersøge, om vi kan skaffe komponenten gennem vores leverandører.

Så sørg for at sende os en e-mail på info@wind-tech.dk eller ring til os på +45 97 33 33 80og lad os diskutere en anden mulig løsning sammen.