Renovering af Naceller og Hovedkomponenter

En komplet renovering af din vindmølles nacelle eller hovedkomponent kan give op til 15-20+ ekstra driftsår.

WindTech er specialiseret i at renovere vindmøller og deres hovedkomponenter, hvilket giver dig en række fordele.
Renoveringer er både en omkostningseffektiv løsning og kræver også en betydeligt lavere investering end lignende alternativer.

Læs mere om vores renoveringstjenester, eller kontakt os for at få en skræddersyet og tilpasset løsning.

Renovering af Naceller og Hovedkomponenter

En komplet renovering af din vindmølles nacelle eller hovedkomponent kan give op til 15-20+ ekstra driftsår.

WindTech er specialiseret i at renovere vindmøller og deres hovedkomponenter, hvilket giver dig en række fordele.
Renoveringer er både en omkostningseffektiv løsning og kræver også en betydeligt lavere investering end lignende alternativer.

Læs mere om vores renoveringstjenester, eller kontakt os for at få en skræddersyet og tilpasset løsning.

Hvorfor renovere din nacelle eller hovedkomponenter?

Vindmøller udsættes for konstant slitage, når de først er installeret. Med årene bliver sliddet så omfattende, at det kan forårsage alvorlige skader på hovedkomponenterne. Med tiden kan det endda resultere i et komplet nedbrud.

Når der først er sket et nedbrud, vil det kræve en betydelig mængde ressourcer, både tid og penge, at få vindmøllen tilbage i form igen.

Det betyder højere omkostninger og mindre output til din vindmølle.

Det er derfor, det er vigtigt løbende at vedligeholde, servicere og renovere dine hovedkomponenter som gearkasser og generatorer for at forhindre større skader eller nedbrud i at opstå.

 

Fordele ved renovering af naceller og hovedkomponenter til vindmøller

Udover at være en af de mest omkostningseffektive løsninger på markedet, kræver en renovering også en betydeligt lavere initialinvestering sammenlignet med lignende løsninger. En renovering øger også den forventede levetid for dine hovedkomponenter med 15-20+ år og er underlagt færre lovgivningsprocesser i mange lande.

Med andre ord: Du sparer både tid og penge.

Uanset om du renoverer hele nacellen eller en enkelt hovedkomponent som f.eks. en gearkasse eller en generator, En renovering vil aldrig være en dårlig investering.

Tre renoverede Vestas-naceller på WindTechs værksted i Herning

Hvad sker der under en renovering af nacelle og hovedkomponenter?

Sådan behandler vi en renovering af en nacelle eller hovedkomponent

Renovering af nacelle og hovedkomponenter kan virke som et komplekst projekt. Men WindTech har specialiseret sig i renovering af vindmøller med over 100+ års viden og ekspertise fra vores projektledere og teknikere.

Derfor har vi udviklet en effektiv og detaljeret proces til både komplette nacelle-renoveringer og individuelle renoveringer af hovedkomponenter:

 

Indgangskontrol: Nacellen eller komponenten modtages på vores værksted i Herning, hvor vi foretager en detaljeret inspektion. Vi tjekker for udvendige revner, fejl eller mangler, som kan have haft indflydelse på tilstanden af de indvendige komponenter.

Adskillelse, rengøring og analyse: Bagefter adskiller vores værkstedsteam komponenterne i deres grundlæggende bestanddele. Derefter rengøres komponenterne, og alle indvendige komponenter inspiceres ligeledes for revner, fejl og defekter. Beskadigede eller uoprettelige dele udskiftes med nye dele fra anerkendte leverandører.

Genmontering og afprøvning: Når delene er udskiftet, og alle inspektioner er udført, samles komponenterne igen og gennemgår alle de nødvendige tests. Testene sikrer, at din nacelle eller vindmøllekomponenter lever op til industristandarderne og vil holde i 15-20+ ekstra år.

Udgangsinspektion: Til sidst inspicerer vores team hovedkomponenterne, før de sendes til deres nye destination. Vores afsluttende inspektioner fungerer som en sidste måde at verificere, at alle nødvendige ændringer er foretaget, og at intet er overladt til tilfældighederne.

 

Vi renoverer efter dine specifikationer

Vores fokus er at levere en meget skræddersyet løsning, der er tilpasset dine specifikationer og behov. Så uanset om du ønsker at renovere en hel nacelle eller enkelte hovedkomponenter, står vi altid til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Et renoveringsprojekt omfatter også:

  • En tilpasset og skræddersyet løsning, der imødekommer dine unikke behov og krav.
  • Erfaren og kyndig sparring, vejledning og kundeservice fra vores projektledere.
  • Adgang til en lang liste af vores anerkendte og erfarne leverandører - det sikrer dig reservedele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  • Detaljeret dokumentation af dit projekt fra start til slut for at sikre fuld gennemsigtighed.
  • En åben invitation til selv at komme og se vores virksomhed og værksted! Sørg for at tjekke det 8000 m2 store værksted ud med alt det nødvendige udstyr til at gennemføre renoveringer af vindmøller.

Hvis du stadig ikke er overbevist, kan du kontakte en af vores projektledere og høre, hvad et komplet projekt kan tilbyde dig og din vindmølle.

En renoveret nacelle uden ramme klar til slutmontering

Kan vi renovere din nacelle?

WindTech har arbejdet med nacelle-renoveringsprojekter i over 15 år. Derudover har vores projektledere og teknikere over 100+ års samlet viden om emnet.

Derfor har vi også tilegnet os stor viden om forskellige typer naceller og deres komponenter.

Vi kan tilbyde dig omfattende viden om følgende mærker og modeller:

  • Vestas: V17, V19, V25, V27, V29, WD34, V39, V42, V44, V47, V52, V66, V80, V90.
  • Micon: M450, M530, M600, M750, M1500, M1800, NM43, NM44, NM48, NM52, NTK130, NTK150, NTK300
  • Bonus/Siemens: B150, B300, B500, B600, B1000, B1300
  • Nordex: N50, N54, N60
  • Wind World: WW2460, WW2700, WW2920, WW3700, WW4200

Har du en anden nacelle-model? Kontakt os alligevel! - Med vores erfaring og knowhow kan vi uden tvivl stadig hjælpe dig eller give dig lidt vejledning.

En nacelle, der gennemgår en komplet renovering

Global renovering af vindmøller

WindTech har siden 2008 udført mange forskellige typer nacelle-renoveringer.
I dag finder du vores renoverede naceller i:

USA, Hawaii, Sibirien, Rusland, Canada, Japan, Italien, Nordirland, England, Skotland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien, Taiwanog en masse andre lande.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde med renovering af naceller eller få indblik i vores tidligere projekter, kan du læse om vores casestudier her: