Vindmøllekomponenter og reservedele

Har du brug for komponenter til din vindmølle? I så fald er du kommet til det rette sted!

Vi tilbyder et udvalg af vindmøllekomponenter af høj kvalitet

Hos WindTech sætter vi en ære i at levere vindmøllekomponenter og reservedele af høj kvalitet, som kan købes eller erhverves, uanset hvor du befinder dig.

På denne side præsenterer vi løbende vores egne renoverede vindmøllekomponenter og reservedele, som vi henter direkte fra vores eget værksted, tidligere projekter og velrenommerede leverandører.

Det garanterer dig direkte adgang til vindmøllekomponenter til en lang række forskellige vindmøllekomponenter.

 

Mangfoldigt udvalg:
Vi har et stort antal generatorer, gearkasser, hovedaksler, krøjeplader, vinger og meget mere. Alt dette til nogle af markedets mest velkendte vindmøllemærker og -modeller.

Global rækkevidde:
Uanset om du har brug for en vindmølledel fra vores lager eller har brug for hjælp til at finde en bestemt komponent, giver vores omfattende netværk os mulighed for at opfylde dine krav hurtigt og effektivt.

Kvalitetssikring:
Som WindTech-partner får du altid komponenter og reservedele af højeste kvalitet. Der er garanti på vores renoverede varer, så du kan føle dig tryg, når du køber komponenter hos os.

Uanset hvilken komponent du har brug for, kan vi enten skaffe dig en af vores egne eller bruge vores store netværk til at finde komponenten til dig.

Som kunde hos WindTech er du altid sikret komponenter og reservedele af højeste kvalitet. Vi giver naturligvis garanti på vores renoverede komponenter og reservedele.

Et billede af renoverede og reparerede vindmøllekomponenter, der er tilgængelige for interesserede kunder.
Et bredt udvalg af nyrenoverede, reparerede og tilgængelige komponenter til interesserede kunder.

Vi opdaterer løbende vores lagerbeholdning

Vores lager i Herning er i konstant bevægelse, og komponenterne bliver ofte solgt eller brugt hurtigt. Men vores løbende partnerskaber med velkendte leverandører betyder, at vi altid kan hjælpe dig, uanset dine specifikke behov.

Har du brug for hjælp til at anskaffe en bestemt komponent?

Hvis du ikke har fundet præcis den komponent, du leder efter, eller hvis du er interesseret i at købe en fra vores udvalg, så tøv ikke med at kontakte os.

Med vores store branchenetværk kan vi hjælpe dig med at finde alle de nødvendige komponenter.

Du er velkommen til at kontakte os via telefon +45 97 33 33 80 eller via e-mail info@wind-tech.dk