Vindmølle Generatorer

Visse komponenter kan være udsolgt eller i loop

NEG Micon 750KW generator - Leroy Somer

NEG Micon 750 kW generator - Leroy Somer SLSHR 450LR

NEG Micon 750 kW-generatoren med Leroy Somer SLSHR 450LR er nøglen til enestående vindenergiydelse. Du kan regne med dens robuste design til pålidelig elproduktion.

Vestas V47 660KW generator - Leroy Somer

Vestas V47 660kW generator - VRCC Leroy Somer (FLSB400LKC)

Vestas V47 660 kW generator, i samarbejde med VRCC Leroy Somer (FLSB400LKC), tilbyder en banebrydende løsning til vindmøllesystemer. Stol på dens præcision og effektivitet for at opnå bæredygtig effekt.

Vindmølle-generatorer: Renoverede løsninger

WindTech leverer løsninger af høj kvalitet til renovering og indkøb af vindmøllegeneratorer. Uanset om du er på udkig efter renovering af generatorer via vores værksted i Herning, eller hvis du ønsker at udskifte din gamle generator, er vi den perfekte vindmøllepartner for dig.

Vi leverer løsninger til en række forskellige generatormærker og -modeller. Nogle af disse omfatter:

Siemens, Loher/Winergy, Elin, ABB, Leroy Somer, Weier, og Vestas.

Vi leverer altid dine projekter med dansk kvalitet, pålidelighed og en skræddersyet løsning. Denne forpligtelse fra vores WindTech-team gælder i alt vores arbejde. Så uanset om du ønsker at renovere din beskadigede generator eller købe en ny fra vores lager eller leverandør, garanterer vi dig den rigtige løsning.

Vores lager af turbinegeneratorer og andre komponenter opdateres løbende. Så hvis du ikke finder den rigtige komponent i vores udvalg, skal du sørge for at udfylde vores komponentforespørgselsformular. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde en anden løsning.

Vi bruger den højeste kvalitet til vores renoverede generatorer.

Når vi renoverer generatorer og andre hovedkomponenter, bruger vi kun reservedele fra anerkendte og velrenommerede leverandører. Det gælder lejer, bøsninger, tætninger, slanger, smøring og meget mere.

Dette fokus på høj kvalitet og pålidelighed tjener til at give vores kunder maksimal værdi. Det garanterer også, at vores komponenter vil holde i mange år fremover. Derfor er alle vores renoverede komponenter dækket af en fuld garanti ved færdiggørelse og levering. Dette gælder for komponenter, der enten er renoveret eller repareret af WindTechs teknikere.

Over 100+ års samlet viden og erfaring med generatorer

Med over 100 års samlet viden og erfaring er vi i stand til at give dig komplette løsninger. Det betyder bedre omkostningseffektivitet og bedre kompatibilitet, uanset projektets omfang.

For dig betyder vores mere end 100 års erfaring et komplet overblik, uanset om du er interesseret i renovering af dine komponenter eller Anskaffelse af en erstatningskomponent.

En fuldt skræddersyet og tilpasset løsning til din generator

Vindmøllegeneratorer findes i en lang række forskellige mærker og modeller. Det er derfor, du har brug for en løsning, der tager højde for alle dine behov, krav og specifikationer.

Når du kontakter WindTech, er du altid i kontakt med en projektleder, der forstår branchens udfordringer og strukturer. På den måde er du garanteret et fuldt overblik over løsninger og alternativer, uanset hvilket vindmøllemærke eller model du har med at gøre.

Fandt du ikke den rigtige generator?

Vores udvalg af komponenter opdateres løbende. Så hvis du ikke kan finde præcis den generator, du har brug for, skal du sørge for at kontakte os. På den måde får du præsenteret både løsninger og alternativer til din forespørgsel fra en af vores projektledere.

Send os en e-mail på info@wind-tech.dk eller ring til os på +45 97 33 33 80, og lad os diskutere mulige løsninger sammen.