Vindmølle komponenter eller reservedele

Vi sælger vindmølle komponenter i høj kvalitet

Skal du bruge vindmølle komponenter? I så fald er du havnet det helt rette sted, da vi hos WindTech A/S tilbyder vindmølle komponenter eller reservedele til kunder rundt omkring i hele Danmark.

I forbindelse med renovering af hovedkomponenter til vindmøller, ligger vi de dele, som efterfølgende stadig kan anvendes, på hylden som reservedele eller komponenter til vindmøller. Disse kan vi anvende senere. Efterhånden får vi tilmed den pågældende reservedel på lager. Nogle af disse sælger vi, og andre anvender vi selv til en lang række forskelligartede opgaver.

Vores lager opdateres løbende

Vi sælger ud af vores lager med vindmølle komponenter og reservedele, og det betyder, at det sjældent er sådan, at det er de samme dele, vi har til salg til vores kunder. Andre gange sælger vi skaffevarer til servicekunder eller dele, vi ofte anvender ved renovation.

Er du på udkig efter vindmølle komponenter, er du kommet til det helt rette sted, da vi sælger disse af høj kvalitet.​

Ring eller skriv til os for mere information

Skal du bruge vindmølle komponenter, er vi uden tvivl de helt rigtige at kontakte. Det skyldes, at vi tilbyder vindmølle komponenter eller reservedele til kunder fra hele landet. Vi har et lager med komponenter, som vi sælger, mens vi anvender nogle selv til forskelligartede opgaver. Er du interesseret i at høre mere om vores store udvalg af vindmølle komponenter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 97 33 33 80 eller sende en besked til e-mail: info@wind-tech.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde lige præcis den komponent eller reservedel, du er på udkig efter.​​

Krøjeplader

​Nav

Gear

Generator

Hovedaksler

​Vinger

Drivtog

Diverse reservedele​

Telefon: 97 33 33 80

E-mail: info@wind-tech.dk

CVR: 31608171
​EORI: DK31608171