Generator

Salg af renoverede vindmølle generatorer

​Har du behov for en vindmølle generator? Hos WindTech A/S tilbyder vi salg af vindmølle generatorer til kunder rundt omkring i hele Danmark. Skal du derfor bruge en generator til vindmølle, er du havnet det helt rette sted. Vi sælger renoverede generatorer, og vi har mere eller mindre nogle til salg hele tiden.

Vi skifter dog kun det mekaniske, når det kommer til generatorer, såsom lejerne. Det betyder, at vi altså ikke selv laver det elektriske. Generelt er det hovedsageligt vores opgave at renovere det mekaniske, såsom hovedkomponenter til vindmøller.

Hvordan virker en vindmølle generator?

Men hvordan virker en vindmølle generator så egentlig? Det særlige ved en generator til vindmøller er, at den er i stand til at omdanne mekanisk energi til elektrisk energi. Herudover er denne type generator tilpasset en effektkilde, nemlig motoren i vindmøllen, der leverer en stor del af den mekaniske effekt.
​Vi tilbyder vindmølle generatorer, hvor vi er i stand til at skifte det mekaniske.​

Skriv eller ring til os for yderligere information

Søger du en vindmølle generator, behøver du ikke lede længere. Vi tilbyder salg af generatorer til vindmøller til kunder i hele landet. Vi har mere eller mindre generatorer til salg hele tiden.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til vindmølle generatorer, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at sende en besked til e-mail info@wind-tech.dk eller ved at ringe til telefon 97 33 33 80, og så finder vi med garanti en løsning til dig.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Vi har kunden i fokus

Hos WindTech står vi altid til rådighed uanset om dine udfordringer er store eller små.

Med et stærkt salgsteam, et ekstremt erfarent produktionshold og et fokus på kunden, tilbyder vi dig den bedste renovering og reparation på markedet.

Så tøv ikke med at kontakte os - Din vindmølle vil takke dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

WindTech A/S

Mørupvej 35, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 31608171

EORI: DK31608171

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 33 33 80

E-mail: info@wind-tech.dk