Generator

Salg af renoverede vindmølle generatorer

​Har du behov for en vindmølle generator? Hos WindTech A/S tilbyder vi salg af vindmølle generatorer til kunder rundt omkring i hele Danmark. Skal du derfor bruge en generator til vindmølle, er du havnet det helt rette sted. Vi sælger renoverede generatorer, og vi har mere eller mindre nogle til salg hele tiden.

Vi skifter dog kun det mekaniske, når det kommer til generatorer, såsom lejerne. Det betyder, at vi altså ikke selv laver det elektriske. Generelt er det hovedsageligt vores opgave at renovere det mekaniske, såsom hovedkomponenter til vindmøller.

Hvordan virker en vindmølle generator?

Men hvordan virker en vindmølle generator så egentlig? Det særlige ved en generator til vindmøller er, at den er i stand til at omdanne mekanisk energi til elektrisk energi. Herudover er denne type generator tilpasset en effektkilde, nemlig motoren i vindmøllen, der leverer en stor del af den mekaniske effekt.
​Vi tilbyder vindmølle generatorer, hvor vi er i stand til at skifte det mekaniske.​

Skriv eller ring til os for yderligere information

Søger du en vindmølle generator, behøver du ikke lede længere. Vi tilbyder salg af generatorer til vindmøller til kunder i hele landet. Vi har mere eller mindre generatorer til salg hele tiden. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til vindmølle generatorer, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at sende en besked til e-mail info@wind-tech.dk eller ved at ringe til telefon 97 33 33 80, og så finder vi med garanti en løsning til dig.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

​Generator NEG Micon 250/1000kW Elin (MCT-545 M21 Z7B-9)

img_0186

Generator NEG Micon 750kW Leroy Somer (SLSHR 450LR (Solgt)

Vestas V47 660kW VRCC Leroy Somer generator (FLSB400LKC)

Renoveret​​ (På lager 15-10-2021)

​Telefon: 97 33 33 80

E-mail: info@wind-tech.dk

​CVR: 31608171

​EORI: DK31608171