Professionel hjælp til vedligeholdelse af vindmøller​

Vi kan altid hjælpe med reparationer

Har du behov for professionel hjælp til vedligeholdelse af vindmøller? I så fald er vi uden tvivl de rigtige at kontakte. Hos WindTech A/S kan vi være behjælpelige, når det kommer til både vedligeholdelse og reparation af vindmølle, og vi hjælper kunder rundt omkring i hele Danmark.

​

Det kan ikke undgås, at en vindmølle bliver udsat for rigtig mange belastninger fra både vejr og vind. Derfor er der behov for, at man vedligeholder dem, så man undgår dyre og store skader. Vi har den rette erfaring i vedligeholdelse af vindmøller, hvorfor du altså er havnet det helt rette sted.

​

Mangeårig erfaring med vedligeholdelse af vindmølle

Søger du en vindmøllereparatør, behøver du ikke lede længere. Vi kan nemlig hjælpe dig med vedligeholdelse af din vindmølle grundet vores mangeårige erfaring i branchen. Ud over vedligeholdelse tilbyder vi reparation af vindmøller, hvis skaden er sket. Endelig tilbyder vi også gear inspektion, hvilket betyder, at vi tager et grundigt kig indvendigt i gearet.

​

Vi er altså i stand til at give en komplet rapport over gearets status. Med en inspektion og vedligeholdelse hos os garanterer vi, at vi finder frem til alle de slidskader, der end måtte være, før de når at udvikle sig til en omfattende og dyr skade.

Kontakt os hvis du ønsker at for at høre mere

Det er afgørende, at en vindmølle fungerer fejlfrit, og derfor tilbyder vi vedligeholdelse af vindmøller. Vi har mange års erfaring med både reparation og vedligeholdelse, og vi kan blandt andet udskifte defekte og slidte dele.

​

Hos os får du altså den komplette pakke med både kontrol, service, vedligeholdelse og reparation. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til vindmøller, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

​

Det kan du enten gøre ved at ringe til telefon 97 33 33 80 eller ved at sende en besked til e-mail info@wind-tech.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med at vedligeholde din vindmølle, så den fremstår som ny igen.

​

​

​Reference liste gear

​

​

Telefon: 97 33 33 80

E-mail: info@wind-tech.dk

​

CVR: 31608171
​EORI: DK31608171

​