3x - Vindmølletekniker

WindTechs vækst kræver flere dygtige medarbejdere og vindmølleteknikere. Derfor søger vi 3 dygtige teknikere, der har evnen, lysten og viljen. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Målet er, at du med tiden skal kunne overskue og udføre komplicerede vindmøllereparationer.

Bliv en del af fremtiden

Som vores nye tekniker vil du indgå i produktionsteamet sammen med vores team af fagligt dygtige medarbejdere. Arbejdsområderne omfatter blandt andet helrenoveringer af vindmøller, samt adskillelse og samling af gear, renovering af hovedaksler og hydraulik samt andre tekniske udfordringer inden for en vindmølle.

Din profil

  • Du er faglært inden for vindmøllebranchen eller har en anden relevant teknisk uddannelse.
  • Du har et stort ønske om at arbejde med vindmøllekomponenter.
  • Du er videns begærlig og har stor lyst til at skabe fremdrift.
  • Du vil gerne indgå i et fagligt team af medarbejdere.
  • Du arbejder struktureret, tager ansvar og overholder dine aftaler.

Vi tilbyder:

Hos WindTech er trivsel og engagement i højsædet, og målet er altid at sikre en stærk produktion af kvalitetsprodukter med kunden i centrum.

For den rette kandidat vil der være gode muligheder for personlig udvikling. Vi sikrer, at vores medarbejdere er fagligt opdaterede gennem relevant sidemandsoplæring og ekstern efteruddannelse. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale.

Er du interesseret?

Vi modtager gerne din ansøgning allerede i dag, mærket "Tekniker" til e-mailen: job@wind-tech.dk eller ved at kontakte direktør Carl Ingemann Slyk på tlf: 61 37 21 20

WindTech A/S

Mørupvej 35, 7400 Herning

www.wind-tech.dk

WindTech A/S renoverer og sælger nøglekomponenter og komplette vindmøller primært i Skandinavien, Nordtyskland og Storbritannien. Virksomheden blev etableret i 2008, har 20 ansatte og er veletableret. Lær mere om WindTech.

WindTech A/S renoverer og sælger nøglekomponenter og komplette vindmøller primært i Skandinavien, Nordtyskland og Storbritannien. Virksomheden blev etableret i 2008, har 20 ansatte og er veletableret.

Andre tilgængelige roller

WindTech-logoet