Mød vores nye projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

Projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

2024 starter stærkt for WindTech med vores nyeste tilføjelse til teamet: Projektleder Brian Holmegaard!

Brian Holmegaard har tidligere været ansat hos WindTech, men forlod virksomheden til fordel for nye udfordringer hos Vestas. I sidste uge vendte han efter flere år tilbage for igen at bruge sine evner og erfaringer hos WindTech i Herning.

Sammen med resten af WindTech gør Brian sig klar til et endnu mere travlt 2024. Hans fokus i de kommende måneder vil være på implementering af nye systemer og processer, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitet og pålidelighed for vores kunder.

Hvem er Brian Holmegaard Nielsen?

Brian er den nyeste projektleder hos WindTech. Ligesom vores andre projektledere har han en lang og rutineret karriere bag sig, hvor han har arbejdet med vindmøller i Danmark.

Brian er 47 år gammel og bor i den charmerende danske by Spjald med sin kone og tre børn. Med en lang karriere i vindmølleindustrien, der går tilbage til 1999, er Brian ikke kun passioneret omkring renovering og reparation af vindmøller, men også dybt engageret i at bidrage til den grønne omstilling.

Efter flere år på Vestas og Siemens GamesaDa Brian kom tilbage, længtes han igen efter nye udfordringer hos WindTech. Faktorer som kortere kommandoveje og en flad virksomhedsstruktur var afgørende for hans beslutning. Sammen med hele WindTech-teamet i Herning ser Brian en lys fremtid for vindmølleindustrien.

Brians vil arbejde tæt sammen med vores kunder og deres vindmølleprojekter og udnytte sin viden og erfaring til at sikre løsninger af høj kvalitet. Derudover vil han gennemgå vores interne strukturer, processer og hjælpe med at fremme et positivt arbejdsmiljø. Brian har allerede brugt sin erfaring med virksomhedsstruktur og organisation fra Vestas og har anvendt dem i adskillige ændringer på tværs af WindTech. Vi ser frem til mere!

Uden for vindmølleverdenen deltager Brian aktivt i Spjalds lokale fritidscenter. Han har også en aktiv livsstil med fysiske aktiviteter som spinning og løb.

Vi bevæger os fremad med WindTech

Brian er stadig ved at finde sig til rette i sin tidligere, men helt nye rolle hos WindTech. Med tiden vil han langsomt blive genintroduceret til vores nuværende projekter og kunder. Fremover vil Brian supplere vores to projektledere, Svend-Erik og Jørgen, mens han også vil have fokus på at behandle nye WindTech-kunder, forretningspartnere og forbindelser.

Så hvis du har spørgsmål til Brian, vil jeg gerne byde velkommen til WindTech-teameteller ønsker hans mening om et projekt, er du velkommen til at kontakte ham på bhn@wind-tech.dk eller ring til ham via +45 21 30 01 20.

WindTech er glade for at have Brian om bord til at styre vores projektledelsesbestræbelser mod nye højder.

Seneste nyheder

Mød vores nye projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

8. januar 2024

2024 starter stærkt for WindTech med vores nyeste tilføjelse til teamet: Projektleder Brian Holmegaard! Brian Holmegaard har [...]

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S til alle

23. december 2023

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech! Et usædvanligt travlt 2023 lakker mod enden, og hos [...]

WindTech 2023 juleferie - opdaterede åbningstider

7. december 2023

Juleferien nærmer sig! Derfor vil vi gerne opdatere jer alle om vores nye åbningstider [...].

WindTech-logoet