Vindmølle forskellige dele

Visse komponenter kan være udsolgt eller i loop

Nyt sæt Svendborg-bremser til en Siemens 2,3MW

Et komplet sæt nye Svendborg-bremser af høj kvalitet til en Siemens 2,3 MW vindmølle Sættet er med identiske typeskilte: BASAK 300 - MS30s - 200. Se billeder for yderligere detaljer.

Forskellige dele til vindmøller: Særlige komponenter til din vindmølle

Hos WindTech bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af komponenter til vindmøller - både store og små. Disse komponenter kan omfatte lejer, koblinger, bremseklodser og en række andre reservedele. Nogle af disse dele er ofte svære at få fat i, og derfor tilstræber vi at have et udvalgt sortiment til rådighed.

Da vi ofte renoverer eller reparerer ældre vindmøller, har vi opbygget et lager af komponenter, der er svære at få fat i. Vi satser på at holde dette produkt tilgængeligt via denne side i fremtiden.

Fandt du ikke de rigtige reservedele?

Vores lager af mindre komponenter og forskellige dele opdateres ofte. Så hvis du ikke kan finde præcis den del eller komponent, du har brug for, skal du sørge for at kontakte os. På den måde bliver du præsenteret for både løsninger og alternativer fra vores projektledere.

Så send os en e-mail på info@wind-tech.dk eller ring til os på +45 97 33 33 80, og lad os diskutere mulige løsninger sammen.