Generator

Salg af renoverede vindmøllegeneratorer

Har du behov for en vindmøllegenerator? Hos WindTech A/S tilbyder vi salg af vindmøllegeneratorer til kunder rundt omkring i hele Danmark. Skal du derfor bruge en generator til vindmølle, er du havnet det helt rette sted. Vi sælger renoverede generatorer, og vi har mere eller mindre nogle til salg hele tiden.

Vi skifter dog kun det mekaniske, når det kommer til generatorer, såsom lejerne. Det betyder, at vi altså ikke selv laver det elektriske. Generelt er det hovedsageligt vores opgave at renovere det mekaniske, såsom hovedkomponenter til vindmøller.

Hvordan virker en vindmølle generator?

Men hvordan virker en vindmøllegenerator så egentlig? Det særlige ved en generator til vindmøller er, at den er i stand til at omdanne mekanisk energi til elektrisk energi. Herudover er denne type generator tilpasset en effektkilde, nemlig motoren i vindmøllen, der leverer en stor del af den mekaniske effekt.
Vi tilbyder vindmøllegeneratorer, hvor vi er i stand til at skifte det mekaniske.

nm60-1000kw-generator_3342

Skriv eller ring til os for yderligere information

Søger du en vindmølle generator, behøver du ikke lede længere. Vi tilbyder salg af generatorer til vindmøller til kunder i hele landet. Vi har mere eller mindre generatorer til salg hele tiden.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til vindmøllegeneratorer, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at sende en besked til e-mail info@wind-tech.dk eller ved at ringe til telefon 97 33 33 80, og så finder vi med garanti en løsning til dig.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.