Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S til alle

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech!

Nu hvor et usædvanligt travlt 2023 lakker mod enden, vil vi hos WindTech gerne sige tak til jer alle! Vi udtrykker vores varmeste ønsker til vores værdsatte forretningspartnere, kunder, kolleger og alle interessenter, der har gjort 2023 virkelig bemærkelsesværdigt for os alle hos WindTech.

Fra den 22. december til den 2. januar holder vi juleferie med vores familier. Vi vil dog gerne forsikre jer alle om, at vi stadig er til at få fat i, hvis der skulle opstå en nødsituation. Hvis du har øjeblikkelige eller vigtige problemer, bekymringer, forespørgsler eller spørgsmål om et projekt eller vores midlertidige lukning, bedes du kontakte vores direktør, Carl Ingemann, direkte på cis@wind-tech.dk eller +45 61 37 21 20.

Hvis du har brug for en sidste øjebliks opdatering på et projekt, Sørg for at kontakte os, inden vi tager på juleferie.!

Hvad sker der i juleferien?

Mens du stadig kan kontakte vores direktør i nødstilfælde, vil resten af værkstedet og kontorerne være lukket ned i ferien.

Vores LinkedIn-side vil dog blive opdateret i løbet af ferien. Vi har allerede planlagt et særligt interessant bud på en spændende branchenyhed!

Så sørg for at holde kontakten via LinkedIn.

Udover branchenyhederne planlægger vi også at holde dig opdateret om vores nye initiativer i 2024. Det inkluderer lanceringen af et helt nyt nyhedsbrev! Her kan du holde dig opdateret om både branchenyheder, opdateringer fra WindTech og alt det, der foregår bag kulisserne i vores virksomhed.

Så til alle: Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S.

Med disse ord ønsker WindTech alle en glædelig jul og et godt nytår! Vi ser frem til at mødes med jer alle igen i 2024. Vi vil snart være tilbage med ny energi og klar til at gå i gang med nye og spændende projekter sammen i det nye år.

Med venlig hilsen,

WindTech-teamet

Seneste nyheder

Mød vores nye projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

8. januar 2024

2024 starter stærkt for WindTech med vores nyeste tilføjelse til teamet: Projektleder Brian Holmegaard! Brian Holmegaard har [...]

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S til alle

23. december 2023

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech! Et usædvanligt travlt 2023 lakker mod enden, og hos [...]

WindTech 2023 juleferie - opdaterede åbningstider

7. december 2023

Juleferien nærmer sig! Derfor vil vi gerne opdatere jer alle om vores nye åbningstider [...].

WindTech-logoet