WindTech Feedback - Dit input betyder noget for os!

WindTech udvider til nye markeder og andre horisonter. Som en del af denne rejse er vi mere end nogensinde forpligtet til at give dig den bedste oplevelse og løsning.

På grund af denne udvidelse har vi brug for flere input til, hvordan vi kan levere bedre service, produkter og vejledning i forbindelse med vindmølleprojekter. Og hvem kan give den feedback bedre end vores værdsatte kunder og forretningspartnere. 

Uanset om du er en mangeårig samarbejdspartner eller et nyt bekendtskab, vil vi gerne have din feedback. Feedbacken handler om vores tjenester, produkter og viden generelt. Denne feedback vil hjælpe os med at levere pålidelige tjenester og produkter af høj kvalitet for en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Sådan kan du dele din feedback og dine erfaringer med WindTech

Vi har ikke noget envejssystem til at modtage feedback. Så uanset om du foretrækker den traditionelle e-mail eller et spørgeskema, har vi en række forskellige måder at sende feedback til WindTech på.

To måder at dele dine tanker og erfaringer med os på er gennem Microsoft formularer eller via Google-anmeldelser. Du kan også vælge en simpel e-mail til maj@wind-tech.dk, hvor du kan dele din vigtigste feedback, forslag til forbedringer og kritikpunkter. 

Og hvis du gerne vil sende din feedback videre til en udvalgt projektleder, Du kan finde alle kontaktoplysninger her.

Disse indsigter vil hjælpe os med at forstå, hvad vi gør rigtigt, og hvor vi kan forbedre os. Feedbacken vil også hjælpe os med at skræddersy vores produkter og tjenester, så de passer bedre til dine projekter og behov fremover.

Vi sætter pris på din hjælp til at opretholde vores engagement i høj kvalitet og pålidelighed. Så tak, fordi du er en del af WindTech-fællesskabet, og fordi du bidrager til vores ekspansion og rejse mod endnu bedre løsninger.

Seneste nyheder

Mød vores nye projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

8. januar 2024

2024 starter stærkt for WindTech med vores nyeste tilføjelse til teamet: Projektleder Brian Holmegaard! Brian Holmegaard har [...]

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S til alle

23. december 2023

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech! Et usædvanligt travlt 2023 lakker mod enden, og hos [...]

WindTech 2023 juleferie - opdaterede åbningstider

7. december 2023

Juleferien nærmer sig! Derfor vil vi gerne opdatere jer alle om vores nye åbningstider [...].

WindTech-logoet