Husum Wind 2023 - WindTechs Husum 2023-erfaringer opsummeret

Husum 2023 - repræsentanter for Lakota Tate, Cirrus og WindTech

WindTech-teamet er lige kommet hjem fra den halvårlige Husum Wind-messe 2023 i Husum, Tyskland. Vores team brugte i alt fire dage på at fortælle interesserede om WindTech og vores tjenester.

Heldigvis havde vi også masser af tid til at udforske Wind-messen! Det inkluderede muligheden for at tage nye løsninger eller teknologier med hjem til vores workshop i Herning.

Arrangementet blev delt med vores søsterselskaber fra den anden side af dammen. Cirrus Wind, Lakota Tateog WindTech, havde alle travlt med at fordybe os i en berigende uge, hvor vi diskuterede løsninger, ny teknologi og branchens fremtid.

Husum Wind-messen, der er kendt som en førende messe for vedvarende energi i vindsektoren, var en fremragende platform for industriledere, innovatører og entusiaster.

Det gav ikke kun WindTech en platform til at fortælle om vores virksomhed. Men også om vores produkter, løsninger, viden og erfaringer. I mellemtiden havde vi stadig tid til at opdage nye måder at øge vores egen virksomheds effektivitet endnu mere!

På opdagelse i vindforsyningskæden med Husum Wind 2023

Husum Wind-messen fandt sted fra den 12.th til de 15th september 2023. I løbet af denne tid havde vores team det privilegium at møde både kendte ansigter og en masse nye forbindelser på tværs af vindforsyningskæden. Teamet oplevede en bred vifte af sektorer inden for vindindustrien og sørgede for at udforske alle aspekter af Husum Wind-messen. Fra at tale med ligesindede partnere til at opdage banebrydende teknologier tilbød Husum Wind 2023 et detaljeret overblik over branchens fremskridt.

Husum Wind-messens historie går tilbage til 1989, og WindTech har været en stabil besøgende siden 2015. Selv om navnet indikerer et fokus på vindindustrien, omfatter Husum Wind-messen en masse vedvarende industrier. Det omfatter både on- og offshore vindkraft, grøn brint, lagringsteknologier og meget mere. Messen fokuserer også på digitalisering, genbrug, repowering og en række andre dele af vindsektoren.

Husum 2023 - Billede under vindmessen
Husum 2023 - Billede under vindmessen 2

En fantastisk oplevelse for WindTech

Husum Wind 2023 viste sig at være en tur fyldt til randen med innovative løsninger, banebrydende teknologi, nye forbindelser og spændende produkter. Det store udvalg af udstillinger og virksomheder fremviste teknologier, der er designet til at forbedre effektiviteten i virksomheder og øge vindmøllers ydeevne. Det var endnu et vidnesbyrd om branchens innovation og fremskridt inden for vedvarende energi.

Selv som en virksomhed, der primært arbejder med renovering og reparationer af ældre vindmøllerfandt vi mange af disse teknologier særligt tiltalende. Mange af dem kunne gavne os og vores projekter fremover.

WindTech-standen
Carl og Jørgen på WindTech-standen

Vores hold i år bestod af:

Direktør Carl Ingemann, teknisk direktør Jørgen Jensen, værkfører Arne Jørgensen og det nyeste medlem af teamet, projektleder Svend-Erik Jensen.

Sammen med 600 andre udstillere og over 15.000 besøgende fra hele sektoren havde WindTech-teamet, sammen med Cirrus og Lakota Tate, vores egen stand med masser af plads til at fremvise vores løsninger, tidligere projekter og produktmateriale til interesserede parter.

Lakota Tate, Cirrus og WindTech brochurer

Tak til Husum Wind 2023

Vores taknemmelighed går til arrangørerne af Husum Wind 2023 for at have organiseret en enestående begivenhed. Husum 2023 var med til at bringe branchens ledere sammen og fremme samarbejdet på tværs af forsyningskæden. Vi ser med spænding frem til den næste messe og glæder os til at deltage i WindEnergy Hamburg i 2024 såvel som Husum Wind 2025!

Hvis du gerne vil se mere af Husum Wind 2023, har arrangørerne lavet denne "efterfilm", der giver et hurtigt indblik i arrangementet:

Seneste nyheder

Mød vores nye projektleder - Brian Holmegaard Nielsen

8. januar 2024

2024 starter stærkt for WindTech med vores nyeste tilføjelse til teamet: Projektleder Brian Holmegaard! Brian Holmegaard har [...]

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech A/S til alle

23. december 2023

Glædelig jul og godt nytår fra WindTech! Et usædvanligt travlt 2023 lakker mod enden, og hos [...]

WindTech 2023 juleferie - opdaterede åbningstider

7. december 2023

Juleferien nærmer sig! Derfor vil vi gerne opdatere jer alle om vores nye åbningstider [...].

WindTech-logoet